Bryllupsfesten 02-07-2022

Sidste info 8/11

KÆRE GÆSTER

Tak for sidst – Det er ved at være tid at lukke denne side ned men inden vi gør det, vil vi gerne lige bringe en takkevideo.

Se takkevideoen nedenfor.

Kærlig hilsen Michaela og Niels Gustav

Takkevideo

Klik på linket under billedet og se vores takkevideo

TAKKEVIDEO

Sidste info 1.7.

KÆRE GÆSTER

Vi glæder os rigtig meget til at se jer, og få lov til at fejre kærligheden sammen med jer alle.

Vi har allerede fået de første Ja-tak, og der er blevet spurgt til ønskeseddel. Det kommer vi til. Vi vil gerne have besked om I kommer senest 1.6. på tlf 21630715 og om I har særlige madmæssige hensyn samt om deltager i velsignelsen. En velsignelse er en mini-vielse, så at sige. Vi blev viet 20.11.21 med få gæster pga. corona. Det var en særlig dato for os, da det er vores kæresteårsdag. Nu har vi endelig mulighed for at dele fejringen med jer alle!

Hold øje med siden, der kommer løbende opdateringer.

Videohilsen – ER VI KLAR

Klik på linket under billedet og se hvor langt vi er nået her dagen før

ER VI KLAR

Bus nr. 118 kører lige til døren. Bed om at komme af ved Milestenen overfor 559 – alternativt er der et stoppested nogle hundrede meter fra huset. Da det er udenfor byskiltet stopper bussen hvor der er behov mellem stoppesteder. Kig efter flagene i indkørslen.

Parkering

Det er ikke muligt at køre ind på grunden og parkere. Parkering kan ske i de indhak ala rastepladser/holdepladser der er tættere på Trige. Det er muligt at parkerer på græsarealet foran mosen ca. 350 m gang fra gården. Følg grusvejen og cykelstiensom markeret på kortet eller tryk på linket under oversigtsfotoet for nærmere info.

https://map.krak.dk/m/FEyV7

Påklædning og fodtøj

Der er blevet spurgt til påklædning. festligt, behageligt tøj. Regnjakke hvis det er det vejrudsigten siger… Fodtøj der egner sig til let ujævnt terræn hvis I vil ud og besigtige grunden. Behold de sylespidse stiletter i skabet og tag kilehælen på, eller flade sko, der er jordgulv i laden og ral/asfalt/græsunderlag i teltene.

Der kan blive køligt om aftenen uanset dagstemperaturen, så sørg for et par leggins/lange bukser, strømper og en sweater/cardigan/tæppe. 

FESTEN

Vi holder festen i opsatte partytelte og i vores gamle lade, afhængig af vejret er der enten lidt støvet i gårdspladsen eller lidt fugtigt (den ligger højt, bare rolig) så medbring praktisk fodtøj. Når vi nærmer os ved vi om der er meget vådt eller tørt, og det holder vi jer opdateret omkring. Husk også en varm trøje til senere på aftenen.

Planen er, at efterhånden som vi nærmer os, og får tjek på flere detaljer omkring noget som parkering, fodtøj, vejrudsigt mv. så kommer der flere informationer herinde.

Tour de France

Vær opmærksom på at vi ikke er de eneste der holder fest d. 2. juli. Tour de France afvikler 2. etape og Storebæltsbroen vil være spærret for trafik i begge retninger mellem kl. 13:00 og 18:00 og motorvejene hen mod broen kan blive lukket allerede kl. 12:30.

Der forventes tæt trafikken og Storebælt anbefaler at man så vidt muligt køre dagene før eller efter.

Tour de France på broen til juli (storebaelt.dk)

ØNSKESEDDEL

Der er rigtig mange ting vi ønsker os til vores nye, kommende hjem; frugttræer og – buske, en flagstang… og en masse andet. Vores store udfordring er, at den gamle ejendom er lejet ud, og vi har ingen idé om, hvor på grunden vi kan få lov at bygge huset – og deraf hvor vi kan plante træer. Vi har heller ikke mulighed for at vande træer og buske. Og vi ved ikke hvor højt huset bliver og derfor heller ikke hvor høj en flagstang skal være ift huset… så – derfor ønsker vi os penge, så vi kan købe de ønskede træer, flagstang, haveredskaber mv. som vi kommer til at mangle, når vi har mere overblik.

Oplevelser med jer er altid kærkomne!

Vi har desværre erfaring med, at gavekort til oplevelser når at udløbe inden at vi får dem brugt.

OVERNATNING

Der er stadig mulighed for at overnatte på grunden. Husk at give besked. Der er også enkelte pladser hos fru Mor og hos os.

Der er mulighed for at medbringe campingvogn og telte til opsætning lidt tilbage på grunden. Der vil være morgenmad næste dag. Lad os vide hvis du kommer til morgenmad af hensyn til indkøb. Det bliver en hyggelig afslutning på festen dagen derpå.

HVIS DU HAR…

…sådan noget som sjovt pynt, lyskæder mv (som du får med hjem igen) så må du gerne tage det med. Det er nogle store telte at pynte op, så deet…