Om os

Århus Hundesalon – Med hundens behov i fokus. Her må du altid være med under klipningen!

 

Du afleverer heller ikke dine børn til fremmede mennesker, og henter dem igen et par timer senere. Hvordan opstår en kultur hvor vi afleverer vores elskede, firbenede familiemedlemmer til et fremmed menneske, som vi ikke ved ret meget om, for så at hente dem igen et par timer senere? Ved du om din vovse bliver sat i et bur? Alene eller med en flok gøende hunde? Bliver de spændt fast under klipningen og iført mundkurv? Derfor må du meget gerne komme i salonen med din hund inden klipningen, så du kan se hvordan forholdene er, og din hund har set stedet an. 

En god klipning tager den tid den tager, hvor din hund får en god oplevelse, masser af ros, nusning og pauser. 

Når du afleverer din hund, kommer den ind i salonen, og kommer i bad med vores lækre produkter tilpasset din hund, og  hvor den får massage, derpå bliver den føntørret og endelig klippet. Mens vi venter på mor og far har din hund mulighed for at løbe rundt i salonen og lege eller komme i en kravlegård med tæpper og legetøj, så der kan hviles ovenpå dagens oplevelser. Men først efter der er tisset af udenfor. I butikken skal alle hunde holdes i kort snor af hensyn til tisning. Der er høflig selvrengøring ved tisning inde 😉 Hanhunde kan få et tissebind på, så vi undgår lugt og tisning. 

Vores fokus er på at give hunden den bedst mulige stressfri oplevelse, masser af ros, kærlig og respektfuld håndtering efter hundens behov fra start til slut, ligesom vi gør meget ud af kommunikation med hunde, både verbalt og nonverbalt. Der er skal være tid til at give hunden pauser undervejs, ligesom en afslappet eller træt hund gerne må lægge sig mens den bliver klippet.

Hunde er fantastiske, lærenemme og meget sociale, kærlige og uovertrufne til at samarbejde med os – hvis de har lyst. En hundesalon kan med den rette indstilling og viden, blive en del af hundens udvidede flok, hvor den elsker at blive forkælet.

Har du lyst til at lære hvordan du selv klipper din hund, tilbydes der også skræddersyede pelspleje- og klippekurser. Tag vennerne med til en fælles oplevelse. 

Vi holder os løbende opdateret med viden fra ind- og udland, seminarer, foredrag og kurser, og har bl.a. taget kurser i Tyskland, hvor den ene af vores hunde også kommer fra.

Vi kan kontaktes på telefon 6141 3373 – og vi glæder os meget til at møde dig og din vovse!