Hvalpeprogram

Jeg vil så gerne hjælpe flest muligt hunde til gode oplevelser i hundesalonen og det bedste forhold til hundefrisøren, og tilbyder derfor et såkaldt Hvalpeprogram.

Hvalpe er indtil 16-ugersalderen mest åbne for ny læring, så her handler det om at give dem flest muligt forskellige oplevelser, herunder besøg hos frisøren. Du får hvalpen når den er ca 8 uger, så du har reelt kun to måneder hvor hunden er mest modtageligt, men bedre sent end aldrig.

Et hvalpeprogram består af fire besøg. Ved første besøg betaler du 750 kr. og modtager et klippekort til de tre næste besøg. Det bedes du medbringe hver gang.

Besøg nummer 1: Varighed ca 20 min. Hvalpen kommer på trimmebordet, får masser af godbidder, hygge og ros og får lov til at snuse en masse. Derudover nusser jeg hvalpen på poter, ører og kløer, og den stifter bekendskab med kam og børste hos mig.

Besøg nummer 2: Varighed ca 30 min. Hvalpen kommer på trimmebordet og får en masse positiv opmærksomhed, bliver børstet igennem på hele kroppen. Hvalpen hører lyden af klippemaskinen og mærker vibrationerne på kroppen uden skær på maskinen, og får en masse ros, godbidder og hygge, og klipning af kløer til sidst, hvis de ikke trænger, så øver vi bare!

Besøg nummer 3: Varighed ca 40 min. Hvalpen kommer på trimmebordet igen, bliver børstet igennem på hele kroppen, hører lyden af saksen, og hører samt mærker klippemaskinen uden skær på. Masser af hygge, ros og godbidder, og klipning af kløer og evt hår mellem trædepuderne.

Besøg nummer 4: Varighed ca 45 min. Hvalpen kommer på trimmebordet, bliver børstet igennem på hele kroppen og derefter klippet efter behov. Får tjekket ører, tænder, klippet kløer og hår mellem trædepuderne, altsammen med godbidder, ros og hygge.

Hvis du har spørgsmål, eller er sent ude med hvalpen, så sig til, så finder vi også en løsning på det. Kontakt os på 6141 3373.