Klippekurser

.

Vi tilbyder skræddersyet kursus i klipning af din egen hund – prisen afhænger af hvad du selv har af udstyr.

Michaela er uddannet indenfor kommunikation og formidling, og har gennemført instruktørkurser fra Totalforsvaret samt undervisningsteori. Desuden en Bachelor bl.a. om de mange intelligenser og læringsstile, som bruges flittigt på kurset for at nå ud til alle deltagere ved både at kunne læse, lave noter, få vist og forklaret, samt selv prøve sig frem. 

Jeg tilbyder besøg i salonen til gennemgang af hvad du skal bruge, med udgangspunkt i det vi anbefaler, og det vi derfor selv sælger i salonen. Når du handler hos os, kan du til enhver tid aflevere dine skær og sakse til slibning – og til samme pris som vi giver! 

Selve klippekurset koster kr. 2500,- pr hund. Udstyret afhænger af flere faktorer som pelskvalitet, ønsker om typen af klip, hunden mv. 

Kurset varer ca. 4-5 timer og der lægges pauser ind undervejs, så det passer til netop din hunds behov. Klipningen foregår primært med maskine men også sakse hvor det giver mening. Mht. længde kan det blive op til 6 cm med maskine. Du kan komme forbi salonen, og så bestiller vi det du har brug for af udstyr fra vores leverandører. Det kræver noget ordentligt udstyr. Med billigt udstyr får du dårlig kvalitet, og dermed tager det alt for mange timer at klippe en hund. Godt udstyr holder i mange, mange år når man passer på det, og det kan derfor betale sig! Vi har altid sakse i butikken. 

På kurset veksles der mellem teori og praksis med udgangspunkt i det niveau du er på. Du har mulighed for at stille alle dine spørgsmål undervejs, ligesom du er velkommen til at kontakte mig efterfølgende med de spørgsmål der måtte opstå når du selv går i gang.

Du vil modtage en fysisk klippevejledning til præcis din race og pelstype så du kan lave notater undervejs og har noget du altid kan vende tilbage til når du kommer hjem. 

Efter betaling af kursus modtager du info om forberedelserne til kursus.

Vi stiller en arbejdsstation med både stol, afsætningsplads og et trimmebord til rådighed til alle deltagere.

Har du en eller flere venner og deres hunde, du gerne vil dele oplevelsen med, kan I booke et fælles kursus. Det er også en mulighed for mig at køre ud, så hvis du har booket stedet, så undervises der også større grupper med fx irish softcoated wheaten terrier, bichon havanaise eller andre racer. Prisen afhænger af antallet af deltagere samt kørsel. 

Ring for info, og vær ude i god tid, da det tager tid at få udstyret hjem.

Der afholdes typisk tre-fire kurser om året.