Klippekurser

Vi tilbyder skræddersyet kursus i klipning af din egen hund – prisen afhænger af hvad du selv har af udstyr. Der fremsendes en liste med ting du skal have indkøbt til kurset, men jeg kan også købe startpakker hjem fra min leverandør med alle de ting du mangler – Selve klippekurset koster kr. 2500,- pr hund. Udstyret afhænger af flere faktorer.

Kurset varer ca. 4 timer og der lægges pauser ind undervejs, så det passer til netop din hunds behov. Klipningen foregår primært med maskine men også sakse hvor det giver mening. Mht. længde kan det blive op til 6 cm med maskine. Du kommer forbi salonen, og så bestiller vi det du har brug for af udstyr fra vores leverandører. Det kræver noget ordentligt udstyr. Med billigt udstyr får du dårlig kvalitet, og dermed tager det alt for mange timer at klippe en hund. Godt udstyr holder i mange, mange år når man passer på det, og det kan derfor betale sig! Vi har altid sakse i butikken. Det udstyr du køber i salonen tilbyder vi at sende til slibning, så kan du spare fragten.

På kurset veksles der mellem teori og praksis med udgangspunkt i det niveau du er på. Du har mulighed for at stille alle dine spørgsmål undervejs, ligesom du er velkommen til at kontakte mig efterfølgende med de spørgsmål der måtte opstå når du selv går i gang.

Du vil modtage en fysisk klippevejledning til præcis din race og pelstype så du kan lave notater undervejs og har noget du altid kan vende tilbage til.

Ved betaling af kursus modtager du info om forberedelserne til kursus.

Vi stiller et trimmebord til rådighed til alle deltagere.

Har du en eller flere venner og deres hunde, du gerne vil dele oplevelsen med, kan I booke et fælles kursus.

Ring for info, og vær ude i god tid, da det tager tid at få udstyret hjem.

Der afholdes typisk fire kurser om året.