Vores kunder siger

Det betyder rigtig meget for os, at I har den bedst mulige oplevelse i Århus Hundesalon. Derfor betyder jeres anmeldelser også meget, ikke mindst så nye kunder kan se, hvilken service vi tilbyder samt hvor glade hunde og ejere er for at komme her. Nedenfor kan I se et udpluk af de anmeldelser vi får.

Vi har fået vores lille hvalp Ollie klippet for første gang, det var en super god oplevelse for alle, ikke mindst fordi Michela er super dygtigt og tager meget hensyn til hunden.

Dorthe Wille

Michaela er ikke bare meget omhyggelig i sit arbejde, som vi altid er mere end tilfredse med, men hun er også et fantastisk hundemenneske, som viser hundene så megen kærlighed, tålmodighed og forståelse. Vi har fundet vores favorit hundefrisør.

Nina Nordenbæk

En fantastisk oplevelse for min hund, der kræver mere end almindelig tålmodighed – jeg kan varmt anbefale Århus Hundesalon, der også tager imod racer med særlige behov.

Sofie Sørensen

Michaela er en super, super dygtig hundeklipper… Hun er rolig og kærlig ved de hunde hun klipper. Rigtig go oplevelse.

Sus Holck

Her gives et uforbeholdent 12 tal – vi var forbi i går og kommer bestemt igen.

Palle Mikkelsen

Vi har fået vores Asta klippet hos Michaela – og det er super fint. Michaela elsker hunde – og man er helt tryg.

Hanne Weissfeld

Får altid en fin hund med hjem, når vi har været ved Michaela. Kan varmt anbefale en makeover til jeres lille 4 benet, ved Århus Hundesalon.

Linda Beuchert

Super fin klipning af en filtret uldtot

Kiki Bendix

Vi har fået klippet vores gamle tosse hos Michaela idag, og hold nu op er han lækker!! 10 stjerner herfra, og ny fast kunde!! Vi siger tak!

Kia Pernille Kristensen

Maddie er bleven så pæn, super klip og hun havde et godt tag på Maddie som er en parson russel som jo er sin egen og gerne selv bestemme, men det gik så godt, 1000 tak kommer igen  

Marianne Sloth

Super sød ved både mig og min hund. Han fik ordnet negle og øre og fik en rigtig god oplevelse med det 

Sara Lind

Super klipning af vores hund – Mille 

Annemette Thorsager

5 ✩

Laura Cecilie Amstrup Nielsen