Vores kunder siger

Det betyder rigtig meget for os, at I har den bedst mulige oplevelse i Århus Hundesalon. Derfor betyder jeres anmeldelser også meget, ikke mindst så nye kunder kan se, hvilken service vi tilbyder samt hvor glade hunde og ejere er for at komme her. Nedenfor kan I se et udpluk af de anmeldelser vi får.

Vi har fået vores lille hvalp Ollie klippet for første gang, det var en super god oplevelse for alle, ikke mindst fordi Michela er super dygtigt og tager meget hensyn til hunden.

Michaela er ikke bare meget omhyggelig i sit arbejde, som vi altid er mere end tilfredse med, men hun er også et fantastisk hundemenneske, som viser hundene så megen kærlighed, tålmodighed og forståelse. Vi har fundet vores favorit hundefrisør.

En fantastisk oplevelse for min hund, der kræver mere end almindelig tålmodighed – jeg kan varmt anbefale Århus Hundesalon, der også tager imod racer med særlige behov.

Michaela er en super, super dygtig hundeklipper… Hun er rolig og kærlig ved de hunde hun klipper. Rigtig go oplevelse.

Her gives et uforbeholdent 12 tal – vi var forbi i går og kommer bestemt igen.

Vi har fået vores Asta klippet hos Michaela – og det er super fint. Michaela elsker hunde – og man er helt tryg.

Får altid en fin hund med hjem, når vi har været ved Michaela. Kan varmt anbefale en makeover til jeres lille 4 benet, ved Århus Hundesalon.

Super fin klipning af en filtret uldtot

Vi har fået klippet vores gamle tosse hos Michaela idag, og hold nu op er han lækker!! 10 stjerner herfra, og ny fast kunde!! Vi siger tak!

Maddie er bleven så pæn, super klip og hun havde et godt tag på Maddie som er en parson russel som jo er sin egen og gerne selv bestemme, men det gik så godt, 1000 tak kommer igen  

Super sød ved både mig og min hund. Han fik ordnet negle og øre og fik en rigtig god oplevelse med det 

Super klipning af vores hund – Mille 

5 ✩

Det var bare en fantastisk oplevelse for både min hund og jeg, at komme forhindringsbanen til introtime. Vi blev taget godt imod og fulgt ned til forhindringsbanen mens vi fik masser af praktisk information. På forhindringsbanen gennemgik vi forhindringerne sammen med træneren, blev opfordret til at lave noget opvarmning så Pluto’s muskler var varmet op og klar. I kyndige hænder prøvede vi os frem og Pluto voksede med opgaven. Vi fik også at vide at vi skulle huske at skifte mellem opgaverne og at holde pauser, det glemmer man når man bliver optaget af alt det sjove. Vi har allerede booket en tid hvor vi skal ud og træne selv. Nu snorksover Pluto tilfreds i sin hundekurv.